Jeg gjorde mig lille, fordi jeg troede, jeg var for stor. Jeg gjorde mig stor, fordi jeg følte mig for lille. Jeg pustede mig op, fordi jeg var bange for at forsvinde. Jeg forsvarede mig og angreb, fordi jeg var bange for at blive tilintetgjort.

I det hele taget var jeg bare ikke mig selv. Jeg vidste faktisk ikke, hvem jeg var. I årevis prøvede jeg at finde ud af, hvordan jeg skulle være for at blive elsket, få kærlighed, opmærksomhed og blive set med milde øjne. Jeg var kommet så langt væk fra mig selv, at jeg ikke længere vidste, hvem jeg var. Sådan rigtigt.

Jeg spejlede mig i andre og efterlignede dem… Men sådan er det heldigvis ikke længere. I hvert fald ikke ret meget 😉

I dag står jeg ved mig selv. Jeg tillader mig at fylde – det jeg nu engang fylder. Jeg tillader mig at shine, simpelthen ved at være den, jeg er.

Derfor har jeg lavet et nyt forløb – et 3-måneders online gruppeforløb, så du også kan komme til at shine som den stjerne, du er 🌟. Igennem 3 måneder vil du blive støttet, holdt og blidt skubbet. Vi finder sammen ud af, hvor dine styrker ligger, hvad der holder dig tilbage fra at tage dem til dig, og hvad du har brug for, for at gøre det.

Du vil få blide meditationer, sparring, mærke energien i at være i en gruppe, og få selvkærlige opgaver, der holder dig på sporet. Alt sammen for at bringe dig tættere på at leve et liv i større balance, med færre tanker og mere kærlighed.

Vi vil kontinuerligt fokusere på bevægelsen indefra og ud – fra det sted inde i dig, hvor du ved, hvem du er, hvor du er præcis, som du skal være, og hvor du er ubetinget kærlighed til hele dig 💖.

Du kan læse mere om gruppeforløbet “Fri for tanker – fuld af kærlighed” og booke en gratis afklarende samtale her.

Sølv, guld og hjertekram 💝
Anne Karina